Hirdetés

GS arcok, jó csajok és a Blacklist - ilyen volt a GameNight

|

HP rohangál egy mikrofonnal, mazur elveszíti GameNight szüzességét, BZ és Flatline beköszön, Gyu dedikál, Julcsi pedig többen van. Ez történt a GameNighton.

Hirdetés

Minden eddiginél többen voltunk, megjelenés előtt kipróbáltunk a Splinter Cell: Blacklist többjátékos mókáját (a játékot egyébként most Daev és Sirius nyüstöli a mostani GameStart égisze alatt), ősbemutatót kapott Gyu most megjelent könyve, visszajöttek a régi GS arcok, megállás nélkül folytak a versenyek, színpadra léptek az alkalmi rocksztárok - hiszen alapvetően ebből áll egy kellemes este. Megint volt egy GameNight.

Hogy milyen is volt az este? HP ámokfutása talán ad némi ízelítőt a GameNight hangulatából:

Emellett természetesen volt sok verseny, kipróbálható játék, kellemes nyáresti lötyögés, Űrcsilliárdos életérzés, és persze a GameStar magazin ünneplése. 

Azt is megtudtuk, hogy a játékot nem lehet elég korán kezdeni. Szülői felügyelet mellett természetesen.

Fiúzenekar is alakult egy pár az este során, mindenkit felőrölt a popszakma.

Tömeges Blacklist tesztelés ment egész este. Szerették.

Gyu írógörcsöt kapott. A bányászoknak nincs ilyen gondja.

EndreMan FIFA versenyen? Ilyen nem fordulhat elő...

Volt még móka és kacagás, de nem mutatunk meg mindent, hiszen lesz még GameNight, és a legjobb, ha ti magatok nézitek meg. Az lesz csak az igazán valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)