Hirdetés

GS Hype - Battlefield 4, Durango és Metro Last Light

|

Réku mondja ma a híreket: Battlefield 4 és új Xbox pletykák, új Metro Last Light trailer és Borderlands animációs rövidfilm.

Hirdetés

Szerda van, már a munkahét felét sikerült kisebb-nagyobb fájdalmak árán túlélnünk, ennek örömére pedig ma újra az egyik csodálatos GameStar lányunk hozza el nektek a legfrissebb híreket.

Réku beszámol nektek a 2K és a Gearbox rendkívül szimpatikus kezdeményezéséről, miszerint egy san franciscoi egyetem diákjait kérte fel, hogy gyűjtsenek ötleteket egy a Borderlands univerzumában játszódó rövid animációs filmhez. A legjobb tervezetet benyújtó egyetemisták pedig még a céghez is bekerülhetnek.

Szó lesz még a Battlefield 4-gyel kapcsolatos pletykákról és a következő generációs Xbox körül terjengő híreket is körberágjuk. Hamarosan mind a kettőről lehull a lepel, addig is marad nekünk az idegőrlő spekulálgatás.

Új előzetest kapott a Metro: Last Light is, ami egy igen sötét hangulatú lövöldét ígér. Érdemes lesz ma is velünk tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)