Hirdetés

GS Hype - Borderlands 2, új Mass Effect, Unreal Engine 4

|

Réku szállítja ma a híreket: készülget az új Mass Effect, új kiegészítők jönnek a Borderlands 2-höz és kaptunk egy trailert a Daylighthoz is.

Hirdetés

Érdeklődés hiányában a tavasz elmarad, de ne hagyjátok, hogy ez elrontsa a jókedveteket. Inkább tapadjatok a képernyőre, mert Rékunak van mondandója.

A Quantic Dreams újra (és újra és újra) megerősíti, hogy ők bizony nem mozdulnak a Sony védelmező szárnyai alól, túl jól érzik magukat ott. Ebből kifolyólag azok, akik David Cage zsenijének a fényében szeretnének fürcsizni és végigpörgetni a  Beyond Two Souls-t, azok kénytelenek lesznek beruházni egy PlayStation 3-ra. Könnyen lehet, hogy megéri...

Szemfüles játékosok elcsíptek egy tweetet, ami arra enged következtetni, hogy a PlayStation 4 nyitócíme, a Killzone: Shadow Fall egyjátékos kampánya már készen is van. A Shadow Fall majd csak a karácsonyi szezonban várható az új generációs konzolokkal együtt, úgyhogy igen jól haladnak a srácok a Guerilla Gamesnél.

Kaptunk egy-két új hírt az új Mass Effect-tel kapcsolatban is; egy egészen új univerzumról csicseregnek a Biowareebek (én kérek elnézést), viszont a régi, jól bevált játékelemek is visszatérnek majd.

A Gearbox több új Borderlands 2 DLC eljövetelét hirdette ki a PAX Easten, illetve arról is beszámolt, hogy hamarosan érkezik egy új játszható karakter is. A Borderlands 2 gépigénye természetesen nem változik a kiegészítők miatt, csak több hely kell majd, szóval a tavalyi nyaraláson készült képeket kell átcsoportosítanod egy másik meghajtóra.

Végre kaptunk egy videót a Zombie Studios Unreal Engine 4-es játékából, a Daylightból. A trailer alapján a parafaktorral nem lesz probléma, a grafikáról pedig az UE4 gondoskodik majd.

Maradjatok velünk, indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)