Hirdetés

GS Hype - Call of Duty, Rise of the Hutt Cartel, Metro Last Light

|

A PlayIT után újra Julcsi hírei: Call of Duty: Black Ops 2 Uprising, Xbox 720, SW:ToR kiegészítő, Metro Last Light előzetes, újabb Wii U késés.

Hirdetés

Nagy öröm, hogy elérkezett az a nap, amikor megjelenik a Call of Duty: Black Ops II legújabb DLC-je, az Uprising. Az internet egy zugából pedig előkerült egy videó, ami többek között arról árulkodik, hogy egy Call of Duty szintű háború hat nap alatt törölné el az emberiséget a föld színéről.

Hiába gondolja a közönség, hogy korai lenne az XBox 720-at a folyamatos online jelenlét kritériumának kitenni, a Microsoft és a Ubisoft Montreal elérkezettnek látja az időt. Az új generációs konzolt május 21-én mutatják be, akkor majd minden kiderül, addig pedig mindenki hangot adhat véleményének.

Megérkezett a Star Wars: The Old Republic kiegészítője a Rise of the Hutt Cartel, ami sok újdonsággal örvendezteti meg a játék rajongóit. 

A megjelenés közeledtével egyre nagyobb várakozás előzi meg a Metro: Last Light-ot, főleg, hogy már a sokadik ígéretes gameplay videót láthatjuk belőle. Az biztos, hogy a Metro: Last Light bőven megérdemli a 18-as karikát.

A Nintendo legújabb platformjára, a Wii U-ra ismét késik egy játék. Április 19 helyett 26-án jelenik meg az Injustice: Gods Among Us. A Hype viszont nem csúszik tovább, máris kezdődik:

Tetszik a műsor? Azonnal iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)