Hirdetés

GS Hype - GameNight, Half Life 3, Left 4 Dead 3, Lost Planet 3, Deadfall Adventures

|

Sirius megint megmondja: ma este újra GameNight, lehet, hogy lesz Half Life 3 és Left 4 Dead 3, érkezett egy új Lost Planet 3 trailer és készülget a Deadfall Adventures.

Hirdetés

Egyre nehezebb kitartó játékosként a gép előtt görnyedni, de a játékvilág tesz is róla, hogy eszünkbe se jusson kimozdulni.

A Nordic Games a THQ IP-ken sem csak ül, viszont most a The Farm 51-es srácokkal együtt egy teljesen új projektbe is kezdett. A Deadfall Adventures egy kicsit Tomb Raider, egy kicsit Indiana Jones egy kis Uncharteddal a széleken, de minden tekintetben egy nagyon ígéretes projekt.

A Capcom szereti, ha a játékosok rettegnek és úgy néz ki, hogy azt is, ha várnak. A Lost Planet 3-at már többször halasztották, de könnyen lehet, hogy megérte. A Lost Planet 3 trailer alapján biztosan állíthatjuk, hogy nem lazsáltak a srácok az elmúlt időszakban, mi pedig biztosan nem fogunk unatkozni.

A Half Life 3 és a Left 4 Dead 3 túl sokszor kerül szóba. Valószínűleg csak azért, mert nincs az a játékos, aki vagy az egyiket, vagy pedig a másikat (esetleg mindkettőt) ne várná remegve. Újabb pletykákat hallottunk.

Ha nem bírjátok már otthon és szeretnétek egy kicsit kimozdulni, illetve legurítani egy kupa seritalt hasonszőrű cimborák körében, akkor ne felejtsétek el, hogy ma este újra GameNight. A részletek a linkben.

Egy szomorú hírünk is van. Tegnap elhunyt James Gandolfini, a Sopranosból és még sok más kultikussá vált filmből ismert zseniális színész. Isten nyugosztalja.

Most pedig Siriusé a szó, indul a Hpye!

A YouTube csatornánkon ott figyel az összes eddigi Hype és GameStart, nem beszélve az összes saját gyártású műsorunkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)