Hirdetés

GS Hype - Húsvét Special

|

Húsvét alkalmával egy különleges Hype-ot csináltunk nektek. FIFA rajongóknak kötelező darab!

Hirdetés

Most már talán mindenki hazaért a locsolásból, és tele hassal punnyad a lakás legkényelmesebb ülőalkalmatosságában. Nagyon helyesen teszitek, ez az ünnep erről kell, hogy szóljon.

Tiszteletben tartva az ünnepi mozgásigényeteket, egy felülés és egy kattintás távolságra helyeztük tőletek a húsvéti ajándékotokat. Nem sokkal ezelőtt nálunk járt Gabu, akit a legjobb magyar FIFA játékosként tart számon a játékvilág, és ez a derék fiatalember nem csak a digitális labdát kergeti, hanem a magyar e-sportért is nagyon sokat tett és tesz.

Beszélgettünk vele az e-sport jövőjéről, a versenyekről, a magyar ligáról és persze magáról a játékról is, úgyhogy ha nagyon ügyesen pörgetitek a FIFA 13-at és tudni szeretnétek, hogy ezt hol mutathatjátok meg a nagyközönségnek és mérkőzhettek meg igazi profikkal, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt a különkiadást.

Természetesen nem csak a hardcore FIFA 13 rajongókra gondoltunk, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy EndreMan és Daev mire volt képes Magyarország legjobb FIFA játékosa ellen a pályán, akkor azt is megtudhatjátok ebből a Hype-ból. Nem akarom spoilerezni, de Daev maradjon csak az FPS-eknél.

Jó szórakozást és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek és még egyszer köszönjük Gabunak, hogy eljött hozzánk és hagyta, hogy kifaggassuk.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)