Hirdetés

GS Hype - Tomb Raider számok, BioShock Infinite és League of Legends

|

Ma Julcsié a szó: Tomb Raider statisztikák, League of Legends hírek, BioShock Infinite előrendelői akció és Missile Command rekorddöntés.

Hirdetés

Reméljük, hogy jól telt a hétvégétek és készen álltok mindenre, amit ez a  hét tartogat. Nem lenne baj, ha a sok jó hír mellé kapnánk egy Novaja Zemljára egy fokkal kevésbé hajazó időjárást is.

De ebben az időben sem áll meg a játékvilág, a Square Enix érdekes statisztikákkal bombázott meg minket a Tomb Raider kapcsán, a League of Legends-ben 5 millió egyidejűleg online játékost számoltak össze, illetve 31 év után végre megdőlt az oldschool Missile Command rekordja.

Szót ejtünk még a Bioshock Infinite előrendelői akciónkról, ami még akkor is felmelegíti egy gamer szívét, ha az utcán rozmárok és pingvinek között kell szlalomoznia. Ne aggódj, már nincs sok hátra, március 26-án bezárkózhatsz a meleg szobába a Bioshock Infinite-tel.

Új trailer érkezett a LocoCycle című elég betegnek ígérkező játékról és körbejárjuk a Mortal Kombat PC-s verziója körüli pletykákat is. Lehet, hogy nem a Vitás cím volt az utolsó?

Ma is érdemes lesz velünk tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)