Hirdetés

GS Live 17.00 órakor: vendégünk Brunner Zsolt és Bruckmann Balázs

|

Csütörtöki GS Live újra kibontakozóban.

Hirdetés

Jöhet a tavasz, vagy maradhat a tél, nekünk teljesen mindegy: ugyanis a legfőbb dolog, főként így csütörtök tájt, hogy a GS Live adás megszülessen, lemenjen rendben, és ti pedig igen jól szórakozzatok.

Épp ezért, a fentiek függvényében elhatároztuk, hogy ma ismételten egy nagyon jó kis adást dobunk össze nektek – most kis nagyképűségnek ható rész következik – ahogyan azt már megszokhattátok.

Így hát kihirdetjük, hogy a mai GS Live vendégeiben Brunner Zsoltot és Bruckmann Balázst, a két neves DJ-t tisztelhetitek. Ismeretes velük kapcsolatosan, hogy igencsak nagy gamer mindkettő, kevéske szabadidejüket a családdal történő elfoglaltságok kipörgetése mellett bizony játékkal töltik. S mivel partyarcok mindketten, előnyben részesítik a többen (is) játszható cuccokat, mint például a Mario Kart Wii-t. 

Úgyhogy meg is mutatják ma nekünk, hogyan kell bűvölni eme nagyszerű, pörgős autós kavalkádot. Mi fog kisülni ebből?

S nem utolsósorban vendégünk lesz a mai adásban Kiss Norbert az Antec-től, aki az új, májusban megjelenő Prince of Persia-ügyben fog mindenféle nyalánksággal szolgálni.

Stay tuned!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)