Hirdetés

GS Live 17.00 órakor - vendégünk Puskás Peti

|

Eldőlt: mai meghívottunk Puskás Peti lesz.

Hirdetés

Alig négy teljes órát kell várnunk már csak arra, hogy ismét a monitorokra szegeződjön tekintetünk, hiszen 17.00 órai kezdettel elstartol a soron követlkező GS Live adás, melynek ezúttal vendége Puskás Peti lesz személyesen.

A tehetséges előadóművész neve 2005-ben vált ismertté, amikor feltűnt a Megasztár harmadik szériájában, majd a 2006-os döntőkben már bizonyíthatta is zenei rátermettségét. 2007-ben már önálló albummal is előrukkolt, míg 2008-ban a Viva Comet gálán díjat nyert a Legjobb férfi előadó kategóriában, ráadásul Állítsuk meg a világot című klipje a Legjobb videoklip kategóriában aratott babérokat.

Mindezek mellett Peti nem veti meg a játékokat sem, s ennek apropójából érkezik alapvetően stúdiónkba – megsúgta, hogy többek közt ismét elkezdett Fifázni, meg mindenféle dologban benne van – többet nem árult el. Kíváncsian várjuk, mi is a helyzet valójában.

Tehát nem elfelejteni: munka, és iskola (lecke megírása kipipálva!) végeztével ráhangolni a GS Live adására, meredten nézni, érdeklődést mutatni, kérdezni sokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)