Hirdetés

GS Live 23. adás felvételről - Vendégünk volt Nkuya Sonia

|

Stábunk sikeresen maga mögött tudta a GS 23. élő adását, amiben egy bájos zombirajongó hölgyet ismerhettünk meg közelebbről.

Hirdetés

Jelentem kérem alássan, én bizony annak rendje, s módja szerint lemaradtam a GS LIVE 23. adásáról, így csak most, eme szösszenet fogalmazása közben tudatosult bennem, hogy az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában feltűnt énekes leányzó jobban vonzódik a zombikhoz, mint mondjuk hozzám.
Ennek persze asszonykám örül igazán, de akkorisnamárazértmerthát....



Szóval a lényeg, hogy Nkuya Sonia várakozásainkat felülmúlva valóban jófej csajszinak bizonyult, de ezt ítéljétek majd meg magatok. A műsor második felében megcsodálhattunk/hatunk egy Splinter Cell: Conviction összeállítást, ami alapján azt mondhatom, ez lesz a kedvencem a sorozatból. Hiába no, sunnyogni a Thief-ben szeretek igazán.



Matteo is érdekes részleteket osztott meg velünk az NVidia újgenerációs kártyájáról (Ne kérdezzétek, mi volt az, mert nekem minden hardveres téma túlkomplikált technoblabla.) Ezt követte a Black Prophecy űrvadászos MMO ismertetője, amit látva újra és újra felteszem a költő kérdést, mi a fűzfánfütyülő nádirigóért nem készül hasonló offline játék (igyényes presze).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)