Hirdetés

[Végetért] GS Live 3. szezon 3. adás - ma, délután ötkor! Kérdezzetek!

|

Tisztelt egybegyűltek - ma délután ötkor a szokott helyen várunk titeket a GS Live új adásával.

Hirdetés

A 3. szezon 3. adása lesz ez, amelyben már főleg az E3-ra készülgetünk - jövő héten ilyenkor aDaM már kint lesz a kiállításon, bőszen fog forgatni, sőt a jövő heti GS Liveba élőben be is jelentkezik majd a világ másik feléről.

Ez egyelőre azonban az eheti GS live, így lássuk, mit is láthat ma, aki velünk tart. Mint említettem, az E3 fő téma lesz, így a tavalyi E3 összefoglalója, és egy "E3-as elvárások" kerekasztal megtekinthető lesz a műsorban. Táborozók figyelem! Disorder két olyan eszközt ( egy alaplap és egy VGA) mutat be a hardver-részben, amelyet meg lehet majd nyerni a táborban! Mindkettő úgy a 60 ezer forintos beszerzési ár körül billeg, így aki ezeket megnyeri, annak nemhogy ingyen volt a tábor, hanem még nyert is rajta!

Eheti játékbemutatónk a Section 8: Prejudice, amelyben a világ legőrültebb katonáira ismét szükség van.

A műsor végén ahogy megszokhattátok ismét jön a kérdezz-felelek rész, amelyhez itt, ebben a topikban lehet kérdezni. Mivel egyre több a kérdés és a hozzászólás (köszönjük szépen), egy kísérletre szeretnélek rávenni titeket. Amennyiben valaki kérdést ír, egyrészt kérem kezdje "KÉRDÉS:" betűcsoporttal a mondandóját, másrészt legyen szíves kövérbetűsíteni a teljes hozzászólást, amelyben a kérdését felteszi, hátha sikerül megkönnyítenie a munkánkat. Köszönjük előre is.!

S amíg kezdődik az adás kedvcsinálóként következzék múlt heti adásunk felvétele:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)