Hirdetés

[Végetért] GS Live harmadik szezon tizenötödik adás ma este öt orakor!

|

És eljött a hét csütörtökje - a TV-nézők öttől készülékeik köré gyűlve figyelik az eseményeket...

Hirdetés

El sem hiszem - elmúlt ez a nyár is - bár a kinti hőmérséklet ezt még nem tudja. Többen első iskolai nap után nézik majd meg mai adásunkat.

Lássuk tehát mit is láthat/hallhat ma a nagyérdemű. Elsőként egy kellőképpen szubjektív és érdekfeszítő tudósítást a HoldfényConról, ahol magunk is jelen voltunk meglehetősen nagy stábbal. lesz még Hole in the Wall játékteszt (tudjátok, amikor testtel be kell állni olyan formába, mint amilyen a lyuk a falon, ami közeledik.) Vicces. Disorder egy ASUS X101 netbookot mutat be - a készülék az EEE PC sorozatból való és gyárilag MeeGo operációs rendszerrel szálíltják. 

Ma sem amrad el a kérdezz/Felelek, amelyet szerencsénkre nagyon kedveltek, mert mi is! Kérdezni a szokásos módon lehet, ide, a topikba, a "Kérdés:" szócskával kezdve a kérdést, lehetőleg kövér betűvel írva, hogy egyszerűbb legyen megkülönböztetni a többi, nem kérdéstől. 

Akinek nehezen megy kibírni este ötig, az nézegesse a múlt heti műsort: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)