Hirdetés

GS Live - ma elmarad az adás

|

Annak idején már a Piramis zenekar sem tudott egyszerre két helyen lenni.

Hirdetés

Mi sem tudunk, így a fennálló fizikai limitációk miatt a mai GS Live adása elmarad - erről már szóltunk múlt héten is, de hátha valaki nem látta, vagy nem jutott fel a buksijáig.

Szegény-szegény kollegák épp a Balatonnál érzik rosszul magukat, míg mindenki bulizik, ők a szobában kuksolnak és videókat vágnak. Isteni lehet - bár elnézve a lányok felhozatalát.. hmmm. Mindenesetre remélem sokatoknak hiányzik a műsor, így azoknak, akik ma sem bírják ki GS Live nélkül, azoknak sajnos csak a múlt heti adást tudjuk ajánlani. Esetleg a jövő hetit is, de az időgépemet megint kölcsönadtam, így arra jövő csütörtökig várni kell. 

Lássuk tehát a múlt heti adást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)