Hirdetés

GSO öcsívment vadászat - Az MSI jóvoltából

|

Most egy csúcsszuper, trendi MSI achievement ütheti a markodat, ami nem csak jól mutat profilodban, de pontot is hoz a konyhára

Hirdetés

Itt a GSO végtelen vidékin, ahol hír hírt és teszt tesztet ér, a szerverszobán túl, ahol ender és mazur az úr, nincsen olyan júzer, aki ne tenne meg bármit egy potya öcsívmentért, és az azzal járó extra pontokért. Ugye?

Még szép! Mit szólnál hát egy vadító MSI achievementhez, amihez nem kell egyebet tenni, mint általános műveltséged latba vetve megtippelni a helyes választ a nemsoká szemetek elé táruló kérdésre. Ami egyébként az MSI, napokban startolt új, csúcskategóriás lapkészletével, a P55-el kapcsolatos. Ám most nincs se SMS, se 252 Ft + áfa. Mindössze annyi a dolgod, hogy bejelentkezel, mielőtt a szerinted helyesnek vélt válaszra kattintanál. Ha pedig jól tippeltél, máris landol a profilodban az MSI öcsi. Felkészültél?

Összesen hány féle P55-ös alaplap van az MSI kínálatában?

1. válasz: szerintem egy
2. válasz: tuti hogy kettő
3. válasz: négy lesz az...

Nem kell elkeseredni, ha nem ugrik be egyből a válasz. Ezért találta ki az MSI a P55-ös alaplapjait ismertető weboldalt, ahonnan némi keresgélés fejében kinyerhető a szükséges információ. Akciónk megismételhetetlenségét jól példázza, hogy különleges MSI achievementünk csak október 10-ig szerezhető be. Nekem már megvan. Nagyon szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)