Hirdetés

GSTV archívum - Júniusi offline aréna

|

A nyár elején készített Offline Aréna keretében Gyu, mazur, és ender válaszolgatnak az olvasok akkori kérdéseire.

Hirdetés

Az Offline Aréna természetesen leginkább Rólatok szól, hiszen a kérdéseket TI teszitek fel, a szerkesztőség tagjai csak ezekre próbálnak valami okosat reagálni. A mostani archív videóban enderről kiderül például, hogy festi a haját, valamint, hogy a GTA-ból tanult meg vezetni. Atyaisten, és én még beültem mellé. Igaz akkor aludt, de most utólag már örülök, hogy nem is mentünk sehova, csak a reggeli kávéját vittem neki oda. Hogy miért aludt ender az autóban, és hogyan került a közelembe, az egy érdekes történet, egy alkalommal talán el is meséljük. Most azonban tekintsétek meg inkább a videót, bár a kérdések talán már nem annyira aktuálisak, viszont néhány örök érvényű tanácsot azért hallhatunk.

 

gstvjunius.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)