Hirdetés

GSTV Live - Következő adás csütörtökön!

|

A nagyobb nézettség érdekében kissé átszabtuk a műsortervet. Következő GSTV élő adás csütörtökön 17:00-tól!

Hirdetés

Siker! És egy jó hír persze: minden tekintetben jól sikerült múlt csütörtöki első GSTV Live adásunk nem marad folytatás nélkül. Most csütörtökön 17:00-tól várunk mindenit a monitorok elé.

Az előző adáshoz képest egy órás csúsztatás oka, hogy közületek sokan nem értek a számítógép elé kezdésre, amely siralmakat mi meghallgatva most örömmel teszünk az ügy érdekében. Hogy mi várható most csütörtökön? A következő GSTV Live adásból mindent megtudhattok az idei Budapest Game Show-ról, hiszen meghívott vendégeink az évtized legnagyobb cyber rendezvényét szervező gárda oszlopos tagjai.

Sőt, ahogyan azt megszokhattátok, meg nem válaszolt kérdéseiteket SMS-ben, habozás nélkül is feltehetitek. Megtekintésre ajánljuk továbbá elmaradhatatlan játéktesztjeinket, híradásainkat, hardverbemutatóinkat, és másegyéb nyalánkságainkat, melyeknek kezdeti idejét nem győzzük hangsúlyozni: 2009. október 22. 17:00. Nem lemaradni róla!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)