Hirdetés

GTA 5: amit a legtöbben keresnek a jövőre megjelenő címek között

|

A Rockstar soron következő GTA folytatása előkelő helyen szerepel a riválisokhoz képest, a Google-ben.

Hirdetés

Talán nem meglepő, hogy a 2012-ben megjelenő játékok közül a Grand Theft Auto V az, melyre a legtöbben keresnek rá a neten. Ennek egyik oka, hogy a Rockstar szokásainak megfelelően nem hömpölyögnek úgy az infók, mint karácsonyi leárazáskor a vásárolni kívánó tömegek.

A sorban szerepel még a Max Payne 3 (ez családban marad), a Halo 4, a Half Life 3, és a Mass Effect 3, melyek közül többről sokkal bővebb ismereteink vannak, mint a Grand Theft Auto V-ről. De a fene sem tudja, mert lehet, hogy a Rockstarnak van igaza, hiszen a hölgyek közül is azok az izgatóbbak, akik nem mutatnak meg azonnal, mindent. Remélhetőleg a GTA 5 esetében sem azt fogjuk tapasztalni, hogy ha ledobja a ruháit, akkor kiderül, hogy lóg a melle, narancsbőre van, és igazából férfi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)