Hirdetés

Grand Theft Auto V - helyrehozták a csúnya grafikát

|

Megérkezett a legújabb frissítés a GTA 5-höz, amivel a Rockstar helyrerázza a nemrég megcsúnyult játék kinézetét.

Hirdetés

Többen is észrevették, hogy a Grand Theft Auto V konzolos verziói szemmel láthatóan rondábbá váltak, ami érthető módon nem igazán tetszett a játékot nyüstölő rajongóknak. A Rockstar gyorsan reagált és tudatták a néppel, hogy a grafikai romlás egyáltalán nem volt szándékos húzás, és hamarosan orvosolják a problémát. 

Szerencsére eljött az ideje a hiba helyrehozásának, ugyanis befutott az 1.10-es frissítés, ami végre helyrepofozza a csúnyább grafikát. A patch meglehetősen terjedelmes méretűre sikerült, 4,7 GB-nyi tárhelyet fog elfoglalni, de emellett jó hír, hogy a 1.09-es tapaszban bevezetett teljesítménynövekedést megtarthatjuk a visszaállított kinézet mellett. A Rockstar megoldotta azt a problémát is, miszerint néhány karakter kinézete véletlenszerűen átalakul, többé ezzel sem kell találkoznunk a játékban.

Most már újra teljes pompájában virít a GTA V Xbox One és PlayStation 4 konzolokon, a PC-s verzióval reméljük nem lesznek ilyen problémák, a trailer alapján minden okunk megvan a bizakodásra. Megfelelő géppel persze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)