Hirdetés

GTA IV - PS3 Bundle Európának?

|

Az egyik svéd viszonteladó, a Webhallen állítja, érkezik a Grand Theft Auto IV PS3 Bundle. Az SCEE egyelőre nem kommentálta a hírt.

Hirdetés

A délelőtti multiplayer felvételek után a GTA IV ismét hallatt magáról.

Nem szeretne lemaradni a Sony a Microsoft mögött a GTA IV eladásokban, így ők is minden követ megmozgatnak, hogy potenciális vásárlókat csalogassanak magukhoz. A svéd Webhallen állítása szerint a Gran Turismo 5 Prolouge-hoz hasonlóan a GTA negyedik epizódja is kap egy bundle pakkot, mely a 40GB-os fekete szörnyeteg mellett természetesen a játékot is tartalmazza majd.

ivps3bundle.jpg
 

A szóbeszédre az SCEE csak annyit volt hajlandó nyilatkozni, hogy nem hajlandóak kommentálni pletykákat és spekulációkat, így a cáfolat ennyiben ki is merült. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)