Hirdetés

Guild Wars 2 - Bemutatkozott a Guardian

|

Az ArenaNet sikervárományos MMO-jának újabb karakterosztályát ismerhetjük meg.

Hirdetés

Idén várhatóan felpezsdül kicsit az MMORPG-k állóvize, hiszen többek között olyan címek megjelenésére számítunk a műfajon belül, mint a Guild Wars 2.

A választható karakterosztályok egyike a frissen bemutatott Guardian (Őrző), igazi "anyatigris", arra hivatott, hogy társait óvja mindenáron. A támadó és a védekező harc mestere, aki képes fegyverek szellemeit megidézni, amelyek mellette küzdenek, ha úgy hozza a szükség.
Ezen felül különféle funkciójú szimbólumokat, jeleket (sybols, wards, aegis) helyezhet el bárhol, amelyek gyengítik, lassítják, sebzik az ellenfeleket, védelmezik, erősítik a társakat.
Hagyományos és mágikus közelharci fegyvereket egyaránt szívesen használ. Az egykezes fegyverek közül a buzogányt, a kardot és a jogart preferálja, miközben másik kezében pajzsot vagy fáklyát tart. A kétkezesek közül pallosra, pörölyre és harci botra esne a választása.



Szövetségesei védelmében (időlegesen hatékonyabb támadóerő, magasabb életerő) az igazság (Minden ötödik támadás tűzsebzéssel is bír, 30 másodperces hatóideje alatt a közelben álló szövetségesekre is vonatkozik.), a bátorság (30 másodpercig tartó blokkolás nekünk és társainknak.) és az elszántság (Begyógyulnak a társaink sebei és a sajátjaink is.) erejéből meríthet.



Ez eddig izgalmasan hangzik, de kíváncsian várjuk, mi mindent tartogatnak még számunkra az ArenaNet srácai a Guild Wars 2 megjelenéséig.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)