Hirdetés

Guild Wars 2 jöhet konzolokra?

|

A Guild Wars 2 fejlesztése a végéhez közeledik, így nem meglepő, ha egyre több a vele kapcsolatos hírünk.

Hirdetés

 

Hamarosan indul a Guild Wars 2 újságírói béta (mi már nagyon várjuk, komplett kis kalandozócsapat alakult a GameStar szerkesztőségében az eseményre), de ez még nem minden. Márciusban a fejlesztők egy nyílt bétát is terveznek, ahol a szerencsés kiválasztottak ízelítőt kaphatnak a játékból.

 

 Az ArenaNet szerint egy kis csapat már vizsgálja a cégen belül annak a lehetőségét, hogy miként lehetne a Guild Wars második részét átültetni konzolokra. Egyelőre ennyi a hír, se megjelenési dátum, se pontos konzoltípus nincs megjelölve. A hírek szerint a Microsoft meglehetősen ódzkodik attól, hogy egy MMO-t eresszen a Live-ra, még akkor is, ha az történetesen nem az előfizetői modellt használja. A teljes igazság nem tudom kiderül e valaha, mindenesetre tény, hogy ha valaki MMO-t szeretne játszani, annak bizony meg kell elégednie a PC nyújtotta lehetőségekkel. Éppen ezért lenne mérföldkő egy Guild Wars 2 kaliberű játék portolása konzolokra. Én mindenesetre szurkolok nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)