Hirdetés

Guild Wars 2 nyílt bétahétvége egy hét múlva

|

A WoW és az SWTOR mellett szakítunk időt a Guild Wars 2-re is, nyílt titok, hogy a szerkesztőség titkos favoritja a mikrotranzakciós modellre épülő GW 2.

Hirdetés

Imádjuk és szeretjük, így minden alkalmat megragadunk arra, hogy részt vegyünk a különféle tesztelési eseményeken.

A jövő hétvége nagyon várós már, mivel akkor esedékes az első nyílt Guild Wars 2 bétahétvége. Mint ismeretes, újságírók és a szerencsés kiválasztottak már március végén kipróbálhatták a játékot. Az áprilisi GameStarban egy hatoldalas, nagyon komoly kivesézést olvashattok (interjúval, személyes véleménnyel, ahogy illik), de aki személyesen is szeretné kipróbálni az jövő hétvégén megteheti, bizonyos feltételek mellett persze.

Azok, akik előrendelték a játékot tuti kapnak bétameghívót, erről nem is nyitunk vitát. Viszont van több mint egymillió bétaregisztrált, belőlük is kiválasztanak majd egy rakat szerencsést, de arról ne is álmodozzatok, hogy mindenki bejut a bétába, talán majd egy másik hétvégén.

A szerencsések viszont egy halom újdonságot kipróbálhatnak majd, ráadásul semmiféle titoktartási nyilatkozatot nem kell tenniük (nekünk újságíróknak kellett). Három fajt indíthatunk (charr, norn, human), kipróbálhatják mind a nyolc mesterséget, akár több karaktert is indíthatnak, lesznek nagy World vs. World multitérképek (négy darab), kisebb PvP zónák és a Lion's Arch városa most először lesz elérhető a játékosoknak. A béta hétvége pont egy hét múlva, április 27-én indul és három napig tart majd. Kérjük majd az élménybeszámolókat a szerencsésektől. Végezetül nézzétek meg Gyu Guild Wars 2 prezentációját a tavaszi PlayIT-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)