Hirdetés

Guitar Hero 5 Santana vendégszereplésével

|

Az Activision Blizzard mai sajtóközleményében nyilvánosságra hozta, hogy a gitárvirtuóz egy dallal és játszható karakterként is képviselteti magát a Guitar Hero 5-ben.

Hirdetés

A 2008-as esztendő legtöbb bevételt termelő franchise-a volt a Guitar Hero, s vélhetően idén sem teljesít sokkal rosszabbul az Activision Blizzard befektetése, amiről egyebek mellett a Guitar Hero 5 hivatott gondoskondi.



Az egyébként is impresszív dallistával és neves előadókkal villogó Guitar Hero 5 most már az 1947-es születésű Carlos Santana nevét is felróhatja a dicsőségfalra. A mexikói gitárvirtuóz a No One to Depend On című nóta élő koncerten elhangzott felvételével bővült tehát a tracklista, s ami még fontosabb lehet egyes rajongók szemében, a tény, hogy Santana játszható karakter lesz, így akár az ő bőrébe bújva is lehet pengetni a húrokat.



A Guitar Hero 5 egyébként szeptember elsején jelenik meg PlayStation 3 (a platform híveit célozza meg a Logitech saját gyártású kontrollereivel), PlayStation 2, Xbox 360 és Nintendo Wii konzolokra. A játék érdekessége, hogy akár bandába tömörülve is multizhat együtt több gitáros, basszgitáros, dobos és vokálos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)