Hirdetés

Guitar Hero: Metallica - Demó az Xbox Live-on!

|

Megérkezett a Guitar Hero: Metallica demója, az Xbox Live-ra. Sajnos egyelőre csak Gold előfizetőknek.

Hirdetés

A szobasztárok nagy örömmel konstatálhatják, hogy idén minden eddiginél több Guitar Hero játék segítségével élhetik bele magukat kedvenceik bőrébe. Legalább öt új címmel kedveskedik az Activision minden rajongónak. Ezek között lesz kifejezetten nagyobb társaságok számára tervezett alkotás, de természetesen azért egyedül is lesz esélyünk egy jót zenélni, ha éppen egyik haverunk sem ér rá. A Guitar Hero: Metallica, a sorozat legkorábban megjelenő darabja, és örömmel tudatjuk, hogy megjött a demó. Igaz, egyelőre csak Xbox LiveGold előfizetők téphetik, de általában egy hét után ezt a tiltást feloldják. Addig is, nézzétek a trailert, esetleg olvassátok el a Guitar Hero: Metallica előzetesünket, vagy tájékozódjatok a többi Guitar Hero játékról.

 

guitar-hero-metallica-trailer_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)