Hirdetés

Guitar Hero: Metallica - Motorhead és King Diamond ízelítő videó

|

A Guitar Hero Metallica vendégzenészei sem kispályások! Két hosszabb ingame videó mutatja be nekünk most őket.

Hirdetés

Sajnos PC-n úgy tűnik egy jó darabig nem üdvözölhetjük a Guitar Hero: Metallica -t, de aki mindenképp a színes gombok közé akar csapni az öreg platformon, az a World Tour -ba még mindig bízhat. A Guitar Hero: Metallica igazából csak azoknak lehet „must have" akik a névadó banda hű követőinek érzik magukat, és akiket vonz mondjuk a dupla lábdob és az Expert nehézségi fokozat igen komolynak ígérkező próbatétele. Nos, hogy teljes legyen a kép, a gamer videómegosztó oldalunkon már megtekinthető két új ingame szösszenet a játékból. Mindkét Guitar Hero: Metallica videó a elsősorban a játékba invitált vendégzenekarok repertoárjából szemezget, amelyek mellett természetesen elengedhetetlen a Metallica saját dallamainak a megszellőztetése.

Guitar Hero Metallica Vignette ft. King Diamond

gh1-gs.jpg
 

Guitar Hero Metallica Vignette ft. Lemmy

gh2-gs.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)