Hirdetés

Guitar Hero World Tour - Friss európai tartalmak

|

Mától európai együttesek alkotásaival gazdagíthatjuk Guitar Hero World Tour zenegyűjteményünket.

Hirdetés

Folyamatosan bővíthetjük Guitar Hero World Tour zenegyűjteményünket, a december elején bejelentett friss tartalmak mellé újabbak érkeznek. Ezúttal kontinensünkön munkálkodó együttesek alapanyagai közül válogathattunk, három zeneszámos kiszerelésben befektethetünk többek között a németországi Sportfreunde Stiller, a franciaországi BB Brunes és a spanyolországi Fito Y Fitipladis bandák alkotásaira. Az igazat megvallva egyik csapatról sem hallottam, a szó minden lehetséges értelmében, bár lehet most kiállítottam zenei szegénységi-bizonyítványomat. Németország a két évvel ezelőtt labdarugó-világbajnokságon megszerezte a dobogó harmadik fokát, csalódásként értelmezték teljesítményüket, ezért a Sportfreunde Stiller átírta akkoriban toplistás „'54, '74, '90, 2006" című számát és átnevezte „'54, '74, '90, 2010"-re, bizakodva a 2010-es győzelemben.

ghwt2_1.jpg
 

Mellettük megtalálható még egy olaszországi (Negrita - Mama Mae) és egy franciaországi együttes (BB Brunes - Dis Moi), valamint zúzhatunk svéd rock-ikonok zeneszámaira is, akiknek Gutitar Hero III-ben bemutatott számuk (Minus Celsius) hatalmas sikert aratott, így bekerült Degenerated című számuk a GHWT felhozatalába. Spanyolországból érkezik a Fito Y Fitipaldis (Por La Boca Vive El Pez) és a Di-Rect (Johnny). A pakkokat már szedhetitek LIVE és PlayStation Store rendszerekről 440 MS pontért, illetve 5.49 dolláros áron. A számonként egyenként 160 MS pontot, illetve 1.99 dollárt kell kiadnunk. Érdemes gyakorolni, mivel december tizenkilencedikén Guitar Hero World Tour versenyre vagyunk hivatalosak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)