Hirdetés

Gyári tuningszoftver a Zotac videokártyákhoz

|

Saját tuningos segédalkalmazással kedveskedik vásárlóinak a Zotac.

Hirdetés

Ha jól emlékszem, legutóbb az EVGA készített ingyenesen letölthető tuningprogramot a grafikus kártyáihoz. A Precision Tool-t azóta is készségesen frissítgeti a gyártó, egy túlhajtás során ugyanis nem mindegy, hogy hány buggal kell megküzdenie a rendszernek. Nos, remélhetőleg a Zotac is hasonló mértékű terméktámogatást fog nyújtani a FireStrom névre keresztelt programjához, mellyel sima és AMP! kiadású grafikus vezérlőket is túlhúzhatunk.

 

zotac_firestorm.jpg
 

Az alkalmazás roppant egyszerűen használható kezelőfelületet kapott, mondhatni csak a legfontosabb paramétereket állíthatjuk a csúszkák segítségével. Mivel a gyártó erősen az NVIDIA felé húz, ezért a grafikus mag és a memóriák órajele mellett a shader egységek üzemfrekvenciáját is állíthatóvá tette. Ezen értékek mellett lehetőség van még a ventilátor fordulatszámának vezérlésére is, továbbá egy látványos oszlopon kísérhetjük figyelemmel a mag hőmérsékletét is.

A FireStorm 1.0.1.2 erről a hivatkozásról tölthető le, telepítése kizárólag Windows XP és Vista rendszerekre lehetséges. A Zotac kártyák tulajdonosainak tehát ajánlott a program használata, ám nem kizárt, hogy más gyártóktól származó típusokkal is működni fog a FireStorm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)