Hirdetés

Gyönyörű ez a Final Fantasy XIV tematikájú Xbox, csak egy baj van vele

|

Egyedi és különleges a konzol, azonban nem lehet teljes annak öröme, aki megnyeri.

Hirdetés

Meglepetésszerűen érkezett annak híre még tavaly júliusban, hogy 2024 tavaszán Xbox Series X|S konzolokon is játszhatóvá válik a Final Fantasy XIV. A terv már ekkor is az volt, hogy a hivatalos rajt előtt egy béta keretein belül járatják meg az MMO-t. Nem is lett ez másképp: idén februárban kezdetét vette a próbakör, így az Xbox tulajok is belekóstolhattak a hatalmas népszerűségnek örvendő online RPG nyújtotta élménybe.

A nemes alkalom megünneplésére egy egészen pazar, különleges, Final Fantasy XIV tematikájú Xbox Series X konzol is napvilágot látott, amit ráadásul egy szerencsés kiválasztott haza is vihet majd. A Microsoft éppen egy nyereményjáték keretein belül keresi új gazdáját a díszes konzolnak, ám van némi bökkenő a dologban.

Hirdetés

Az első, hogy Európa, ezzel együtt pedig kis hazánk is kimarad a buliból. Sajnos a promóció csak a tengerentúliaknak szól, így ezen feltétel tudatában érdemes nevezni. A másik, hogy a konzol egyszerűen nem működik. Igen, erre az apróságra nem hívták fel külön a figyelmet, a posztban sem esett róla szó, egyedül a promóció szabályzatát végig bogarászva lettek rá figyelmesek a rajongók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az erről szóló bekezdés egészen pontosan úgy szól:

"A fődíj: egy egyedi tervezésű Final Fantasy XIV tematikájú Xbox Series X konzolcsomag (nem működőképes, kiállítási darabként használható)."

Azonban van itt még egy kis érdekesség. A szabályzat ezen része kitér arra is, hogy a Final Fantasy XIV gyűjtői kiadása mellett a nyertes egy működő Xboxot is kap a művészeti alkotásként funkcionáló példány mellé, úgyhogy lényegében duplán jól jár.

Ezen feltétel azonban vélhetően többek figyelmét is elkerülte, nem lepődnénk meg különösebben, ha a nyertes rendesen meglepődne, amikor a Final Fantasy tematikájú konzolját sehogy sem sikerül majd működésre bírnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)