Hirdetés

Gyu totálisan szubjektív évértékelő videója

|

Nagyon kedvesek vagytok, tényleg jólesett, amikor ennyien kértétek, hogy a hagyományokhoz híven ez évben is legyen Gyu-féle évértékelő videó.

Hirdetés

Természetesen ahogy a többiek, úgy én is elmondtam a magamét erről az évről írásban, azonban nagyon sokan kértétek a videót is - el is készült.

Mivel idehaza készítettem, így ne várjátok tőle a GS Studió vagy EndreMan végtelen profizmusát. 

Maga a videó egy több, mint fél óra hosszú monológ, amely során 2012 személyes és szakmai történéseit elemzem. Nem jut persze idő mindenre, ezért is szubjektív a beszámoló - leginkább azt a felszínt kapargatom meg, amely alatt engem érdeklő dolgok lehetnek. Ízelítőként annyit elárulok, hogy szó esik majd az Ouya konzolról, az indie fejlesztőkről, a Bundle divatról, a könyvem körüli hercehurcáról és természetesen rengeteg más dologról is. 

Kólát és ropit tessék bekészíteni, több, mint fél órás matéria következik: 

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)