Hirdetés

H-Hour: World's Elite - közösségi kalapozásból katonai lövölde

|

Júliusba egy ígéretes Kickstarter projekt sikerrel zárult. A játék megjelenése még messze van, de a fejlesztők már megmutatták, hogy mit kezdtek a pénzetekkel.

Hirdetés

SOCOM sorozat szellemi örököseként beharangozott H-Hour: World’s Elite Kickstarter projektje júliusban sikerrel zárult, így a SOF Studios (akinek vezetője egyébként a SOCOM kreatív rendezője David Sears) gőzerővel dolgozhat a játékon.

H-Hour egy katonai lövölde lesz. FPS/TPS hibrid, melyben 16 (legalább is kezdetben) játékos lövöldözhet egymásra. A két nézet között szabadon lehet majd váltogatni, mindkettőnek meglesz a maga előnye és hátránya. A környezetet a lehető legvalóságosabbra tervezik, és megtörtént eseményeken alapulnak majd a bevetések. Ebből következően a játék igyekszik élethű lenni, de csak annyira, hogy az ne menjen a játékélmény rovására. Kezdetben csak online többjátékos lehetőségek lesznek, később jön kampány DLC formájában. A projektről most videót is bemutattak, érdemes végignézni...

És mikorra várható a H-Hour: World's Elite megjelenés? Legkorábban 2015 januárjában kezdhetünk neki a lövöldözésnek PC-n és PS4-en. Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)