Hirdetés

Ha eddig nem játszottad korai hozzáférésben a Baldur's Gate 3-at, most már ne is állj neki

|

A játék teljes verziójának indulásáig már csak néhány hét van hátra, ezért a Larian szerint jobban jársz, ha már megvárod azt, és nem csak a teljesebb élmény miatt.

Hirdetés

Mint hatalmas Dungeons & Dragons-rajongó, tűkön ülve várom már a Baldur's Gate 3 megjelenését a játékosaimmal és Dungeon Master társaimmal együtt. Mindnyájan fejest ugrunk majd a kalandba néhány hét múlva, amikor a teljes verzió végre tényleg megjelenik.

Az Early Access periódus már évek óta húzódik, s bár ez idő alatt sokat csiszolódott a játék, sosem haladhattunk tovább a történetben az Act 1-nél. Ezt a fejezetet mostanra sokan rongyosra játszották, de ha te nem tartozol közéjük, akkor már jobb ha nem is csatlakozol hozzájuk.

Hirdetés

A Larian fejlesztői a legutóbbi közösségi közleményükben elmondták, hogy a Baldur's Gate 3 végleges verziója annyira más lesz az Early Access változathoz képest, hogy a mentések összeegyeztethetetlenek lesznek. Ennek megfelelően a korábbi mentéseket nem lehet majd tovább vinni, így ha csak nem szeretnéd pár hétnyi kihagyással újra végigjátszani majd az Act 1-et, úgy már ne is állj neki. Egyébiránt eddig is minden nagy frissítéssel mentek a kukába a mentések.

A Baldur's Gate 3 PC-s verziója augusztus 3-án érkezik, míg a PlayStation 5-ös szeptember 6-án. Tervben van, hogy Xbox Series X|S-re is kiadják majd, ám ennek a fejlesztők elmondása szerint egyelőre van egy leküzdésre váró akadálya, nevezetesen a Series S hardveres korlátai.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)