Hirdetés

Ha minden jól megy, bármelyik Xbox játékot játszhatjuk majd a felhőn keresztül

|

Nem kell Xboxot vennünk ahhoz, hogy az összes, a platformra elérhető játékot pörgethessük.

Hirdetés

Biztos, hogy jó néhány évig megmaradnak még a játékkonzolok, sőt, olyan érdekes újdonságokra is számíthatunk, mint a PlayStation Portal, a PC-alapú hordozható gépek sokasága, vagy akár az Xbox első saját handheldje. Biztos, hogy a felhő is fontos szerephez jut majd, és idővel bármilyen játékot játszhatunk akár egy mobiltelefonról - más kérdés, hogy akarjuk-e ezt, elvégre a konzolos játékokat nagy kijelzőre tervezték, nem 6,5-7"-re.

Mindenesetre aki akarja, bizakodhat abban, hogy az Xbox játékait is bárhova magával viheti, mivel Phil Spencer egy redditező kérdésére válaszolva azt mondta, várhatóan idén játszható lesz minden megvásárolt Xbox-játék a felhőn keresztül.

Hirdetés

Jelenleg az Xbox Cloud Gaming kétféleképp használható: a Game Pass Ultimate részeként úgy, hogy a szolgáltatásban elérhető játékokat érhetjük el a segítségével, illetve az Xbox Remote Play-jel, amivel Xbox konzolunkhoz kell csatlakoznunk, és minden azon fut. Sajnos utóbbi esetében sok függ az otthoni internetkapcsolatunktól, de ha az összes Xbox-játék elérhető lesz a felhőből, ez nem jelent majd problémát, csak annak a netnek kell stabilnak lennie, amin keresztül el szeretnénk érni a játékokat.

További részletekre, bejelentésekre alighanem a nyár elejéig várnunk kell. Enélkül is izgalmas év lesz ez az Xbox számára, hiszen a Senua's Saga: Hellblade 2, az Avowed, illetve az Indiana Jones and the Great Circle is 2024-ben jelenik meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)