Hirdetés

Ha valaha jelentett számodra bármit a Serious Sam, ennek a hírnek jó eséllyel örülni fogsz

|

Főleg a nosztalgiázni vágyókat boldogíthatja, hogy a Serious Sam 4 minden eddiginél olcsóbban játszható.

Hirdetés

Konzolhiány ide, a Sony válasza oda, még mindig nagyon kifizetődő Xbox Game Pass előfizetőnek lenni. A Microsoft szolgáltatása folyamatosan ellát minket tartalommal, és teszi mindezt egy alacsony havidíjért, miközben a vállalat belsős stúdióinál készülő alkotások (mint a Forza Horizon 5 és a Halo Infinite) már a megjelenés napján hozzáadódnak a felhozatalhoz.

A játékosoknak a decemberi újdonságok kapcsán sem lehet okuk panaszra (olyan címekkel bővül a kínálat, mint a Stardew Valley, a Warhammer 40,000: Battlesector és az Aliens: Fireteam Elite), ráadásul bármikor beeshet egy-egy meglepetés is, mint amilyen a Townscaper vagy a Generation Zero volt nemrég. 

Hirdetés

A Microsoft most újfent előhúzott egy nyulat a kalapból, ugyanis a Croteam és a Devolver Digital tavalyi, megosztóra sikerült lövöldéje, a Serious Sam 4 meglepetésszerűen elérhetővé vált Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re, és ugyanazzal a lendülettel előbbi változat bekerült az Xbox Game Passba is. 

Major Nelson egyúttal azt is elárulta, hogy Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re megvásárolható a The Serious Sam 4 Launch Bundle, amely tartalmazza a 2020-as negyedik részt és a korábbi epizódokat (a Sam HD: The First Encountert, a Serious Sam HD: The Second Encountert, a Serious Sam 3: BFE-t, plusz a The Legend of the Beast és Jewel of the Nile kiegészítőket) összefogó Serious Sam Collectiont is, de van egy turpisság a dologban: a Serious Sam 4 ugyanis külön nem vásárolható meg Xbox One-ra, de az Xbox Cloud Gaming segítségével ez nem jelenthet akadályt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)