Hirdetés

Háborog a közösség az Assassin's Creed Valhalla mikrotranzakciói miatt

|

Szomorú, hogy a Ubisoft nem tudott megálljt parancsolni magának a Valhalla esetében sem.

Hirdetés

A sorozat eddigi legjobb rajtját produkálta az Assassin's Creed Valhalla, melynek nem csak elődjeit, még az éppen aktuális Call of Duty epizódot is sikerült maga mögé utasítania. Nem is csoda, hiszen az elmúlt évek legjobb Assassin's Creedje lett (a tesztünket itt olvashatjátok), még az apróbb hibái ellenére is.

Sajnos azonban, ahogy az elődöket, úgy a Valhallát is elérte a videojáték-ipar aktuális legnagyobb betegsége: a mikrotranzakciók. A Ubisoft ugyan furfangos volt, hiszen sok fizetős tartalom a megjelenéskor nem volt benne a játékban, így a tesztek erről nem is írhattak, később azonban menetrendszerűen ezek is befutottak.

Hirdetés

Most az eddigi talán legbosszantóbb fizetős mizériától hangos újra a közösség, hiszen a játék jelenleg elérhető testpáncéljainak már a fele mikrotranzakció mögé van zárva. A kezdeti kommunikációhoz képest, ami arról szólt, hogy rengeteg ingyenes tartalom jön majd, halomra érkeznek a plusz pénzért megvásárolható cuccok, amelyek sok esetben a menő külsőn túl jelentősen erősebbé is teszik a karaktert.

A probléma azzal van, hogy ezek a durva lehúzások egy teljes áron megjelent játékban vannak jelen, sőt, még azoknak is fizetniük kell, akik drágábban, akár 120 euróért vásárolták meg valamelyik gyűjtői kiadást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)