Hirdetés

Haegemonia UPDATE!

|

Dauby, a hazai Digital Reality egyik parancsnoka az imént hozzámvágott egy postagalambot, akinek a nyaka köré egy igen ékes pergamen volt tekerve... halljátok hát a szózatot: "Múlt hét végén ismét örömteli események zajlottak le itthon a Haegemonia körül! Először is megjelent a hivatalos nemzetközi és magyar 1.07-es peccs, mellyel immáron többjátékos partikat is lehet menteni és tölteni! Másodsorban pedig beindult a Hivatalos Magyar Fórum is a www.haegemonia.hu oldalunkon, melyet közvetlenül erről a cimről tudtok elérni: http://www.haegemonia.hu/phpbb/" Végül, de nem utolsó sorban: Karácsonyra is tartogatunk meglepetéseket, hogy mit, az még egyelőre maradjon a mi titkunk. :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)