Hirdetés

'Hajnalt!

|

Egész jó dolog ez a visszaszámlálósdi, hasonló fílingje van, mint E3 idején a virrasztásnak :) Perceken belül megérkezik a Micro Machines V4 demója, sajnos igen szerencsétlen időben, de hát a fejlesztők és a kiadó nem minket tartott szem előtt az időpont megválasztásánál. Most viszont legalább tényleg halálos nyugiban próbálhatjuk majd ki a kicsikét :)

Két horgász beszélget: - Képzeld, a múltkor magammal vittem a két fiamat horgászni, de aztán nagyon megbántam. - Miért, valamit rosszul csináltak? - Mindent rosszul csináltak. Állandóan beszéltek, pedig az elriasztja a halakat. Állandóan himbálták a csónakot, pedig az is elriasztja a halakat. Folyton rossz csalit használtak, de ez még mind semmi. Sokkal több halat fogtak, mint én.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)