Hirdetés

Hálaadási akció Steamen

|

Öt napig tart a legújabb Steam leárazás

Hirdetés

Hálaadás alkalmából ötnapos masszív leárazásba kezdett a Valve külön bejáratú online játékboltjában, a Steamen. Most lehet érdemes játékot venni!

Jelenleg még három órátok van arra, hogy lecsapjatok az első adag leárazott önálló játékra illetve játékgyűjteményekre. Csak néhány ezek közül az említés szintjén: 10 euróba fáj a Prototype és a Borderlands, 3,75 euróba kerül a Counter Strike: Source, 7,5 euróba az Alpha protocol, és 2,49-be a Deus Ex: Game of The Year kiadása. Ezekről és a többi akciós játékról bővebben a hivatalos oldalon. Továbbá a Valve szeretné, hogy minél többen használnák az új várólista funkciót, így minden nap  30 szerencsés ingyen megkapja azt a TOP 5 játékot, ami saját kívánságlistáján szerepel. És hol van még karácsony!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)