Hirdetés

Half-Life 2 honlap + bejelentés!

|

Napjaink egyik legfelkapottabb infója, ami arról tanuskodik, hogy fejlesztik a Half-Life 2-t. Nos, már a honlapja is beindult, bár igaz, hogy egyelőre csak a cím stimmel... A www.half-life2.com-on egyelőre csak az első részről, illetve a szintén készülő CZ kiegészítőről kaphattok infót, de mivel feltüntették, hogy az oldal fejlesztés alatt áll, valószínűleg hamarosan többet is megtudunk... Egyébként jobb, ha tudjátok, hogy az idei E3-on már kint is lesz a stuff :D Update 1: Több címlapon is megjelent a játék :) Alant megszemlélhetitek ezeket. Update 2: Még idén megjelenik, elvileg november első napja. Így pedig szinte pontosan öt évvel az első rész debütálása után érkezne meg! Az ugyanis 1998 október 31-én került a boltok polcaira!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)