Hirdetés

A Google kereső ma is játékkal támadja a szabadidőnket

|

Egy mókás kis közösségi játék vár benneteket a Google keresőben. Ha megnyomjátok a Play gombot, már megy is a gyűjtögetés, és vége is lesz a hétnek gyorsan.

Hirdetés

Közeleg a Halloween, amit lehet szeretni, vagy nem szeretni, a gamerek világszerte akkor is ünneplik. Szinte minden online mókában megjelenik az alkalom valamilyen formában, és ezt most a Google se hagyta a ki.

A keresőoldalon a logóra kattintva kell választanotok a különböző színű boszorkányok csapatából, akiket terelgetve kell cukorkát gyűjtenetek. A menet végén egy kondérba kerül a loot, és kiderül, hogy a melyik csapat játékosai a legügyesebbek. A cikk írásának pillanatában a sárga csapat áll nyerésre, és a kékek állnak a legrosszabbul.

Az irányítás pofon egyszerű: nyomkodni kell a bal klikket vagy a szóköz billentyűt. Időrabló móka, ha gondoljátok, be lehet szállni a versenybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)