Hirdetés

Halo 3 - az emlékek ára

|

Szerintetek mennyit érnek a szép emlékek? A Bungie szerint rengeteget, és ezt megpróbálják ajándékokban kifejezni.

Hirdetés

Egy hete egy Nathaniel nevű Xbox 360 tulajdonos konzolja felmondta a szolgálatot, és szervizbe kellett küldeni. Nathaniel gépe azonban nem mindennapi X360 volt, ugyanis gazdája lelkesen cipelte magával minden fontosabb eseményre, hogy aláírathassa példaképeivel. Így a borítást hamarosan a Bungie, a Microsoft Xbox 360 csapatának, valamint a Rooster Teeth tagjainak kézjegyei díszitették, sőt utóbbi társaság rajzolója még Master Chief-et is felfestette az oldallapra. A büszke tulajdonos tehát mindent megtett annak érdekében, hogy konzolját úgy kapja vissza, ahogy szervizbe küldte: telefonált, érdeklődött, és egy levelet is mellékelt a csomaghoz, hogy biztosan érintetlenül maradjon a gép külseje. Valamelyik szerelő azonban igen kegyetlen kedvében lehetett, mivel a visszaküldött konzolról alapos gonddal letöröltek minden egyes tollvonást, ezzel visszasüllyesztve azt a többi, átlagos Xbox 360 közé.

Az eset viszonylag nagy visszhangra lelt az interneten, és a Microsoft azonnal megígérte, hogy igyekszik megfelelően pótolni a veszteséget. A Bungie azonban megelőzte a kiadót, és már küldött is egy hatalmas csomagot kárpótlásként Nathanielnek.

A lényegesebb tartalom:

- Minden egyes Bungie dolgozó által aláírt Master Chief sisak
- Két darab aláírt Halo 3 OST
- Bungie dzseki
- Bungie póló
- Halo 3 táska
- Két limitált kiadású Halo 3 kontroller (egy covenant, egy ember)
- Négy akciófigura
- Halo 3 csuklópánt
- Halo 3 képregény
- Halo 3 regény

A teljes listát és a képeket itt nézhetitek meg.

halo3pack.jpg


És ez csak a Bungie ajándéka, ezt hamarosan még a Microsoft is kiegészíti a saját ötleteivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)