Hirdetés

Halo 3 - Érkezik az első pályacsomag

|

Ahogy azt várni lehetett, a Microsoft ma hivatalosan is bejelentette, hogy a nagy sikerű Halo 3-hoz érkezik az első pályacsomag.

Hirdetés

A redmondiak ma hivatalos sajtólevélben is megerősítették, hogy legkelendőbb X360-as játékához, a Halo 3-hoz hamarosan letölthető pályacsomagot adnak ki.

h3maps.jpg

A december 11-én debütáló és LIVE-on keresztül cibálható csomag 800 Microsoft pontért ($10) cserébe lesz vihető és három új pályát tartalmaz majd. A "Heroic Map Pack" névre keresztelt kis gyűjtemény egy völgyekkel tüzdelt "Standoff" nevű pályát, egy járműparadicsomnak kikiálltott "Rat's Nest" névre keresztelt térképet és a " Foundryt".

Érdekesség, hogy 2008. tavaszától ezen csomag már ingyenesen is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)