Hirdetés

Halo, a hatéves terv

|

Arra nyugodtan mérget vehetünk, hogy amíg a Halo franchise profitot termel, a Microsoft nem hagy bennünket unatkozni.

Hirdetés

A Halo és az Xbox mára elválaszthatatlanul összefonódott. Eddig mindegyik epizód, még a valós idejű stratégiai műfajába betörni igyekvő Halo Wars is több milliós eladásokat produkált.



Tegnap számoltunk be arról, hogy a Halo 3: ODST két hét alatt 2,5 millió példányban talált gazdára, amit csakis sikerként lehet elkönyvelni. A történetnek pedig még korántsem értünk a végére. Egyrészt jövőre érkezik a Spartan harcosok önfeláldozó küzdelmét felelevenítő előzmény, a Halo: Reach. Minden bizonnyal ez lesz a Bungie utolsó Halo-játéka. Meg lehet érteni, hogy a srácok a siker és a pénz ellenére valami újra vágynak.



Frank O'Connor, a Halo márkanevet felügyelő részleg (343 Industries) vezetője igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy már legalább hat évre előre elterveztek mindent.
A Halo 3 befejezése (nem spoilerezek) olyan kérdéseket vetett fel, amelyek mindenképpen válaszra várnak, tehát lesz folytatás, az biztos. Csupán arról nincsenek még hivatalos információk, hogy ki és mikor látna neki a munkának. A Gearbox neve már több alkalommal is felmerült.



Mint ismeretes, a franchise nem korlátozódik csupán videojátékokra, a mozifilm sorsa bizonytalan ugyan, de jövőre már láthatjuk az első animációs filmet (Halo Legends), valamint újabb regény, helyesebben antológia is napvilágot lát Halo: Evolutions címmel a Tor Books kiadásában.
A Marvel a kb. a történet felénél tartó Halo: Helljumper sorozat mellett újabb képregényfüzeteket kíván az üzletek polcain látni. Az egy csapatnyi Spartan életét (és halálát) végigkísérő Halo: Blood Line első füzete december 23-án jelenik meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)