Hirdetés

Halo Assault Rifle csempészárú a Fable II kiegészítőben

|

Teljessé tehetjük Halo felszerelés gyűjteményünket a Fable II-höz frissen kiadott Knothole Island kiegészítőben.

Hirdetés

Feltételezem, minden elhivatott Fable II játékos a frissen megjelent Knothole Island fagyos területein kalandozik és barátkozik az előzetes képeken látható búskomor lakossággal. A Lionhead fejlesztői újabb meglepetéssel kedveskedtek a kiegészítőben, tartalmai között elrejtettek egy Halo Assault Rifle másoldatot. A Kotaku stábja elsőként publikálta a szerencsés játékos által megszerzett fegyver hírét, melyet Pure Experience kereskedés közben kapott kézhez a Box of Secrets boltocskában. A Hal's Rifle gyorsan belophatja magát szívünkbe lövésenkénti 59-es sebzésével és 24 golyós tölrénytárával. Ha korábban már megszereztétek a Hal's Outfit és Hal's Sword tárgyakat teljessé tehetitek „Fable II Halo" gyűjteményeteket az említett csúzlival.

fable2_rifle.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)