Hirdetés

Halo Infinite, The Gunk és The Artful Escape - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jellemzően a játékok dominálnak, de sokan választottunk valamilyen sorozatot kikapcsolódásnak.

Hirdetés

Erőt gyűjtünk az ünnepek előtt, mert sűrű hetünk lesz utolsó pillanatos bevásárlással, főzéssel, takarítással, karácsonyfa feldíszítésével (ó jaj, megvan már minden ajándék?), és csak azután jön a java, a rokonlátogatás. Éppen ezért igyekszünk most kiélvezni minden egyes pillanatot függetlenül attól, hogy virtuális csatatéren töltjük, csomagokat kézbesítünk, vagy felporszívózunk egy egész bolygót.

Hirdetés

HP - Halo Infinite megy gőzerővel, amit kivételesen nem könnyített fokozaton játszom, és nagyon idegesít és szórakoztat. Igyekszem végigvinni, remélem, marad bennem elég szufla. Egyébként pedig CoD multi, de erről már nem is merek szót ejteni.

mazur - Már meg is feledkeztem arról, hogy jön a The Gunk, pedig nagy rajongója vagyok az Image & Form SteamWorld sorozatának. Elvileg Halo Infinite és egy kis Far Cry 6 volt tervben a hétvégére, de ez most mindent felülírt. Még csak 2-3 órát játszottam vele, de egyelőre odavagyok érte.

Paca - Decemberben általában megjön a kedvem az indie játékokhoz, ezért miután nemrég legyűrtem az Unpackinget, most elkezdtem a The Artful Escape-et. Egészen lenyűgöző a látványvilága, és egyelőre a párbeszédek (vagyis hát az a kettő, amit már végighallgattam) is kiválóak, a hétvégén megpróbálok ezzel haladni sokat.

Csirke - Szépen lassan a Halo Infinite végére érek, és még mindig nagyon szeretem. Közben rávettem a videojátékokat még bottal sem piszkáló feleségemet az It Takes Two-ra, és szerencsére nagyon élvezni, úgyhogy ezt is folytatni fogjuk. 

Kaci - Rengeteg játékba bele fogok nézni a hétvégén, és mindről forgatok egy rövid videót is, amit megnézhettek a jövő héten a GameStar YouTube csatornáján. Lesznek köztük jól bejáratott kompetitív címek és mutatós, filmszerűbb dolgok is, de a részleteket egyelőre fedje homály.

Zs - A héten belevágtam az Xbox történetét feldolgozó dokumentumfilm-sorozatba, a Power Onba, amit mindenkinek melegen ajánlok, akit kicsit is érdekel a játékok világa. E sorok írásakor a 6 részes széria 4. epizódjánál járok, és eddig egész korrekt az anyag, pláne ahhoz képest, hogy a Microsoft saját produkciójáról van szó. Amennyire előre látom, a hétvégi szabadidőmet kb. el is viszi a maradék 2 rész, de ha mégis maradna felesleg (mintha létezne ez a fogalom a szabadidő kapcsán), akkor újra előveszem a Halo: The Master Chief Collectiont, mert a doku nagyon meghozta a kedvem a klasszikus epizódokhoz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

MattMadzz - Decemberre sem tervezek mást, mint amit az egész évben csináltam: letöltök egy halom játékot, amikkel nagyon szeretnék játszani, de ha bármikor időm lesz leülni a gép elé, biztosan csak a LoL, CS:GO vagy BF 2042 közül választok egyet. Talán az ünnepek alatt ebbe beleszólhat az F1 2021, a Red Dead Redemption 2 és a FIFA 21, de velük együtt sem érzem túlságosan szélesnek a palettát.

Szabi - Olyannyira nem voltam elragadtatva a The Witcher sorozat első évadától, hogy napokig lázasan feküdtem otthon utána (bár az orvos mindenféle vírusokat emlegetett, nekem meggyőződésem, hogy a csapnivaló első szezon volt az oka). Ettől függetlenül a hétvégét a második évad maratonjával indítom pár koma társaságában, hogy legyen kikkel közösen háborogni, miközben a Netflix éppen páros lábbal tiporja kedvenc fantasy világom örökségét. A kollektív traumafeldolgozás után valószínűleg a Game Passból választok valamit levezetésnek - a GreedFallal például megjelenése óta szemezek, és úgy érzem, most jött el az idő egy új világ felfedezéséhez.

Szada - Sokakkal ellentétben mi a feleségemmel szerettük a Vaják első évadát (és a Vesemirre fókuszáló animét is), szóval a hétvégi program mindenképpen az lesz, hogy rácuppanunk a második szezonra, emellett pedig legnagyobb örömömre bekerült a Game Passba a Lake című chilles indie csoda, szóval abban fogok postáskodni a 80-as években, festői környezetben. 

Kivi - Elkezdődött a karácsonyi esemény az NBA 2K22-ben, amit a MyTeam módban mindenképpen ki fogok használni. A Dota 2 pedig újabb battle passt kapott egy rakás kihívással és még több feloldható kozmetikai cuccal, így kisebb kihagyás után visszatérek ehhez a játékhoz is. Csábító a Battlefield 2042 ingyenes hétvégéje, ha belefér a maradék szabadidőmbe, akkor pár meccset végigjátszom ott is. 

Chava - Néhány napig pihenőre mennek a játékok, még az sem érdekel, hogy duzzogva bámulnak rám a polcról. Ennek pedig az az oka, mint hogy sorozatmaratont tartunk a párommal. Kevéssel ezelőtt végeztünk a Squid Game-mel, úgyhogy következhet a szintén netflixes Vaják második évada, aztán az Apple TV+-tól a Foundation, majd az Amazontól a The Wheel of Time.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)