Hirdetés

Halo: Reach - a Legendary Edition 100 fontba kerül

|

A Microsoft megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban 100 fontba fog kerülni a Halo: Reach speciális kiadása.

Hirdetés

Igazából a Halo: Reach Legendary Edition még a különleges kiadás tartalmát is felülmúlja, méghozzá azzal, hogy a gyűjtögethető tartalmak és a játékbeli különleges páncél mellett egy Noble 6 szobor, egy másik különleges páncél is helyet kapott benne.

A Microsoft megerősítette, hogy az Egyesült Királyság lakói kerek 100 angol fontért szerezhetik majd be. Ez forintba átszámolva nagyjából 30,000-ret jelent. A Halo: Reach egyébként háromféle kiadásban jelenik meg, a legdrágább és egyben legtartalmasabb ezek közül a Legendary Edition, de egy olcsóbb Special Edition is megjelenik, és persze csak a játék magában is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)