Hirdetés

Halo: Reach - Kiszivárgott képek és videó

|

Egy amerikai üzletlánc jóvoltából tucatnyi kép került ki a világhálóra.

Hirdetés

A Halo 3: ODST után újabb magyar vonatkozású játékot ad majd ki kezei közül 2010 végén a Bungie. A Halo: Reach nem meglepő módon a címbéli planétán, a Spartan szuperkatonák könyvben (Halo: The Fall of Reach) kiképzőtelepén játszódik. A magyar vonatkozás pedig nem más, mint az említett égitest két állandó kísérője, a Turul, illetve Csodaszarvas névvel illetett holdakban keresendő.



A Halo: Reach kronológiailag az első rész, vagyis a Halo: Combat Evolded előtt foglal helyet, amikor még szép számú Spartan védelmezte az emberiséget a Covenanttól. Hiába voltak ők az emberiség legjobbjai, végül egytől-egyig otthagyták a fogukat a csatatéren, egyedül Master Chief maradt életben.
Mindezek ismeretében borítékolhatjuk, hogy az egyes elemzők szerint az előttünk álló év legjövedelmezőbb játékának ígérkező Halo: Reach valódi háborús hangulattal várja majd a sorozat kitartó rajongóit.



Most pedig irány a galéria, ahol szemügyre vehetitek az EB Games üzletlánc által kiszivárogtatott állóképeket.

UPDATE! Időközben egy videó is felkerült a netre, ami a Halo: Reach bétájának menüjét szemlélteti. A szemtelenség netovábbja, hogy a videó készítője letakarta a kamerát, mikor az éles játék kezdődött volna. Hát ember az ilyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)