Hirdetés

A Halo: The Master Chief Collection PC-s tesztelése az E3 utánra marad

|

Úgy néz ki, hogy a PC-s verzió finomítása hosszabb meló lesz, mint amire a stúdió számított.

Hirdetés

A 343 Industries közösségi vezetője, Brian Jarrard egy Reddit posztban beszélt arról, hogy a publikus tesztelés valószínűleg nem fog elindulni az E3 előtt. Ezzel megerősítette az április végi nyilatkozatát, amiben arról beszélt, hogy hosszabb a fejlesztési idő, mint eredetileg gondolták volna.

Hirdetés

Szerinte egy kicsit elhamarkodott volt a Halo: The Master Chief Collection bejelentése.

"Ha most visszamehetnék az időbe a mostani tudásommal, akkor valószínűleg még várnék a bejelentéssel. Voltak terveink és körülbelüli céljaink, ezekhez pedig hozzátartozott az, hogy hagyunk időt egy Halo Insider program felépítéséhez. Mind arra számítottunk, hogy mostanra már pörögni fog a viadal, de a sajnos a fejlesztés egyes területei hosszúra nyúltak."

Eredetileg áprilisban akarták beindítani a tesztelést, aztán bejelentették, hogy el kell tolni a terveket. Reméljük azért hamarosan felpörögnek a dolgok a projekt körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)