Hirdetés

Hálószövögetés extrákkal

|

Az ügyességi játékok egyik gyöngyszemét mutatjuk be, melyben egy pók hálójával kell boldogulnunk húsz pályán keresztül.

Hirdetés

Léteznek olyan flash játékok, amelyek rendesen megizzasztják a játékost, akadnak olyanok, amelyek nevetségesen könnyűek, de a legjobb az, ha egy cím megtalálja az arany középutat: a Natural Selection pont ilyen!

A koncepció szerint egy kedves kinézetű pók képében, mindösszesen a hálónkat használva kell mozognunk az adott pályán, hogy becserkésszük az ott található legyeket. A dolog pikantériája az, hogy pár könnyebb menet után nem csupán arra kell figyelnünk, hogy időre, minél gyorsabban kapjuk el a rovarokat, hanem arra is, hogy az ellenfélnek titulált méhek ne csípjenek meg, másképp kezdhetjük a pályát elölről.

Megfelelő kihívást biztosít, szórakoztat és egyben megdolgoztatja agytekervényeinket is, a Játéközönön a helye:

Natural Selection játék

Ha ismersz hasonló ügyességi játékokat, ne habozz és töltsd fel a Játéközönre, legyen a szép mindenkié.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)