Hirdetés

Hamarosan álmaink esküvőjét is összehozhatjuk a The Sims 4-ben

|

A Maxis életszimulátorának következő DLC-je még ebben a hónapban megérkezik.

Hirdetés

Megszámlálhatatlanul sok tartalommal bővült 2014-es megjelenése óta a The Sims 4, játékos legyen a talpán, aki fel tudja sorolni az összes kiegészítőt - vagy esetleg rendelkezik minddel. A fejlesztőknek egyelőre eszük ágában sincs előállni egy ötödik résszel, bőven látnak még potenciált a továbbra is népszerű életszimulátor aktuális epizódjának bővítésében. Pár hónapja a szomszédok váltak életszerűbbé, most pedig a párok közös életének egyik legfontosabb napja és az arra való felkészülés kapja meg a megérdemelt reflektorfényt. 

Hirdetés

Jön ugyanis a My Wedding Stories, amelynek a legtöbb részlete ugyan kiszivárgott már a napokban, de a hivatalos megerősítés csak nemrég futott be. A csomag lényege egyszerű: ha szívünk választottja igent mondott a nagy kérdésre, neki is állhatunk tervezni az esküvőt. A fő attrakció előtt azonban tarthatunk eljegyzési partit, ahol elújságolhatjuk a nagy hírt a családnak és a barátoknak, szervezhetünk lány- és legénybúcsút, valamint összehozhatunk próbavacsorát is koccintással, beszédekkel, ajándékokkal, ételekkel és tánccal kiegészítve. 

Mindeközben nem szabad megfeledkezni a nagy eseményről sem. A feleknek ki kell választaniuk a tanújukat, kompromisszumra kell jutniuk a részleteket illetően, össze kell állítani a vendéglistát, kiválasztani a fogásokat, a tortát és a dekorációt, gondoskodni a ruhákról, valamint nem árt az időpontot és a helyet is meghatározni. Utóbbi elősegítésére bekerül egy új világ Tartosa néven, amely festői helyszínek tárházát kínálja tengerparti falutól az erdei tisztásig. A My Wedding Stories a világ különböző esküvői hagyományaiból merít, szóval sok ízlésnek megfelelő felhozatallal bír majd, és természetesen azonos neműek is egybekelhetnek, nincs megkötés. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A mindent megpecsételő csók és az esküvői fogadás után pedig következhet a nászút, valamint ha valóban komolyan gondoljuk a fogadalmunkat, akkor évtizedekkel később meg is újíthatjuk azt. A DLC-be alaposabban is belenézhetünk majd február 11-én a Twitchen és a YouTube-on, a My Wedding Stories megjelenésére pedig február 17-én számíthatunk, PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)