Hirdetés

Hamarosan csökkenhet az Apex Legends fegyvereinek száma

|

Valószínűleg a Respawn fejlesztői is tudják, hogy némileg telített a játék ezen a téren.

Hirdetés

Más battle royale címekhez hasonlóan az Apex Legends-ben is gyakran fontos, hogy milyen gyorsan tudunk fegyverhez jutni landolás után, főleg akkor, ha más csapatokkal együtt egy közkedvelt helyre érkezünk meg.

Sajnos sokszor előfordulhat, hogy nem túl hasznos stukker vár minket egy meccs elején, de elvileg lehetne enyhíteni ezen a problémán egy viszonylag szimpla megoldással.

Hirdetés

A megjelenése óta sok új fegyverrel bővült az Apex Legends, és értelemszerűen akadnak ezek között olyanok, amelyeket kevésbé szívlel a közösség. Így valószínűleg sokan örülnének is annak, ha a Respawn kihajítana néhányat közülük, ami talán növelné annak az esélyét, hogy jobb puskákat találjunk a pályán bóklászva.

Egy játékos fel is dobta az eltávolítás ötletét az Apex Legends egyik fejlesztőjének, John Larsonnak, és azzal igyekezett alátámasztani a dolgot, hogy senkit sem érdekel például a P2020, a Bocek Compound Bow, vagy a 30-30 Repeater. Válaszában Larson visszavágott egy picit, őt ugyanis törődik a Bocek íjjal, de a válaszából az is kiderült, hogy vannak ötleteik a témát illetően, és tudják, hogy nem bővíthetik a játékot új fegyverekkel anélkül, hogy foglalkoznának a loot pool állapotával.

Valaki szerint jó ötlet lenne, ha mindenkinél volna már egy P2020-as a játék elején, viszont a pályán nem lehetne felvenni a pisztolyt. Larson elárulta, hogy ez is felmerült már korábban, de ő személy szerint nem tartja jó ötletnek, mert túl nagy előnyhöz jutnának így a koordináltabb brigádok.

Szerintetek is túlságosan nagy az Apex Legends fegyverkínálata?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)